Behandlinger

Klassisk (Svensk) massasje

Dyptgående massasje hvor terapeuten bruker ulike kna- strekk- press- og banketeknikker. Dette er den mest kjente massasjeformen som forbedrer funksjon, minsker smerte, fremmer avslapping og velvære.Triggerpunktmassasje

Et triggerpunkt, også kalt muskelknute, er et lite hardt og ømt punkt i muskelfasciaen som enten kan være latent (inaktivt) eller aktivt og kan stråle ut smerte til andre områder i kroppen. Triggerpunkt behandling er effektivt og oppleves umiddelbart forløsende.


Aromamassasje/avslapningsmassasje
Avslappende massasje hvor du får velge eterisk olje som passer for deg.


Idrettsmassasje

En variant av klassisk massasje, men rytmen er raskere og trykket er dypere. Formålet er å øke prestasjonsevne og bearbeide skader og belastninger. Massasjen har stretching om det trengs.


Rygg- ognakkemassasje/ hodebunnsmassasje

Kombinasjon dyptgående klassisk massasje og avslappende massasje på musklene i rygg og nakke. En fantastisk god massasje som er anbefalt mot hodepine og stress, eller hvis du trenger å slappe av.


Fot- ogleggmassasje

Massasje på føtter og legger for å øke sirkulasjon og gi ny energi til slitne føtter og legger. Dette er en dyptgående men også en meget avslappende massasje.


Massasjeforgravide
Massasje for gravide etter uke 12 som fokuserer på områdene som oftest er vonde i rygg og bekken, nakke og skuldre. Den gravide ligger på siden, og blir støttet opp med puter.


Bedriftsmassasje

Vi kommer til bedriften deres. Massasje på jobben er en forebyggende helsetjeneste utført av kvalifiserte massasjeterapeuter. Bedriftsmassasje er fradragsberettiget for arbeidsgiver. Interessert?  Send oss en forespørsel her